Start > Contact > Help
Help
Zoeken

Voor het zoeken van informatie op de website, staat onderaan het linker navigatiemenu een zoekfunctie met een zoekveld waarin je een zoekterm kunt invoeren. Zoeken op een afzonderlijke webpagina kan met Ctrl+f.

Lettergrootte

De grootte van de letters op deze website kan je zelf aanpassen. Er zijn verschillende manieren:
1. Groter = Ctrl +. Kleiner = Ctrl -. (De Ctrl-toets ingedrukt houden en vervolgens het plus of min teken van het numerieke gedeelte van het toetsenbord gebruiken)
2. Houdt de Ctrl-toets ingedrukt en draai aan het scrollwiel van uw muis. Op deze manier kunt u de letters groter en kleiner maken.

Bestandsformaten
PDF Sommige bestanden op deze website zijn van het pdf formaat. Deze zijn onder meer te openen met Adobe Reader. Je kunt dit programma gratis downloaden op de website van adobe.
Word Met de komst van Word 2007 heeft een nieuw Word bestandsformaat zijn intrede gedaan, .docx. Word 2007 is standaard ingesteld om bestanden als docx op te slaan. Dit kan echter tot problemen leiden bij degenen die niet over Word 2007 beschikken. Zij kunnen niet zonder meer docx bestanden lezen in een oudere versie van Word. Het is daarom aan te bevelen Word bestanden voorlopig nog als .doc bestanden op te slaan. Kies voor opslaan als en Word 97-2003. Beschik je niet over Word 2007 en wil je toch een docx bestand kunnen lezen dan kan je gebruik maken van het open source programma Open Office. Dit programma kan je gratis downloaden van de website van Open Office.

Roosters
Voor gebruikers van Firefox. Als je de roosters volledig in beeld wilt hebben, ga je met de muisaanwijzer naar het rooster en open je het rechter muisknop menu. Kies Dit deelvenster en vervolgens naar wens Alleen dit deelvenster openen of Deelvenster openen in een nieuw tabblad/venster.
Voor gebruikers van Opera of Safari. Ga met de muisaanwijzer naar het rooster en open het rechter muisknop menu. Kies Frame openen in nieuw tabblad/venster.
In Internet Explorer (IE) en Google Chrome ontbreekt helaas de mogelijkheid van Frame openen in een nieuw tabblad/venster. Om het rooster in IE toch in een nieuw tabblad/venster in beeld te krijgen, ga je met de muisaanwijzer naar het rooster en open je het rechter muisknop menu. Kies eigenschappen, kopiëer het adres (URL) en plak deze in de adresbalk van een nieuw tabblad of venster.