Parcival College

Kantine Parcival College

Prijslijst actueel

Het Parcival College heeft een kantine in het B-gebouw (Merwedestraat 98). De kantine wordt gerund door medewerkers, vrijwilligers, ouders en leerlingen van het Parcival college.

 

Aanbod

Ons aanbod bestaat uit een keur aan consumpties die de hardwerkende leerling en leraar kracht en genoegen kunnen bieden om de rijk gevulde schooldagen goed te kunnen doorstaan.

De producten en prijzen zijn bewuste keuzes, oftewel, zoveel mogelijk biologisch, vegetarisch, natuurlijke ingrediënten, lekker maar niet ongezond, liefst zelf gemaakt… maar voor een prijs die voor een scholier niet onbetaalbaar is. Tevens proberen we rekening te houden met allergieën of diëten zoals gluten-, suiker en/of lactosevrij.

Alle prijzen zijn deelbaar door 20 cent. Het goedkoopste artikel, afgezien van gratis thee, kost 20 cent. Het duurste is 2 Euro.

Gratis thee

We bieden elke dag gratis thee aan voor de leerlingen.

In het kader van milieu- en afval beperking kunnen de leerlingen zelf een beker meenemen, een Parcival beker kopen voor 2 euro of een wegwerp bekertje kopen voor 10 cent. Hiermee kunnen ze onbeperkt thee halen. Bij warm weer bieden we ook koud drinken aan.

 

De gemeenschap

Een uitdaging is, daar doen we niet stiekem over, is de concurrentie met de supermarkt. De Plus zit haast dichter bij het A en het C gebouw dan de kantine in het B gebouw. We moeten dus echt een sterk en scherp aanbod hebben om daarin een kans te maken. We pakken die handschoenen graag op, maar hebben de gemeenschap erbij nodig om te slagen. Wij bieden wat goeds en jullie komen er gebruik van maken.

 

Betalen

We bieden een tegoedbon aan voor 5 Euro. Daarop kunnen 28 eenheden van 20 cent worden afgetekend. De kaart biedt daarmee circa 12% korting t.o.v. contante betaling. We hopen ook hiermee de concurrentie met de supermarkt beter aan te kunnen. (Met name) ouders bieden we namelijk ook de gelegenheid tegoedbonnen bij de school te bestellen.

Tegoedbonnen kunt u kopen in de kantine, maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 13.00 uur. Of door overmaking van 5 euro, of een veelvoud daarvan, aan

NL 49 RABO 01 4425 9222 (t.n.v. Kantine Parcival college). Vermeldt u bij overboeking s.v.p. naam en, voor een leerling, klas van de scholier en die kan (de volgende schooldag al) de tegoedbon bij ons ophalen.

In de kantine kan met pin of zelfs contactloos worden betaald (met geschikte bankpassen). 

 

Reserveren

Leerkrachten en leerlingen kunnen tevoren producten die we moeten voorbereiden reserveren, zodat we geen nee hoeven verkopen. Bovendien dient het de uitdaging om in de korte tijd van een pauze zoveel mogelijk klanten te kunnen bedienen.

 

Lokale producten

Het is fijn om met zoveel mogelijk lokale producten te werken en mocht u groenten of fruit uit de tuin hebben, eieren van uw kippen (over) hebben? Dan houden we ons zeer aanbevolen. Dit kan tegen betaling of vergoeding in de vorm van kantinekaart.

 

Weet u welkom!

Bijlagen