De locaties

Op donderdag 28 januari 14:30-20:00 uur is de open dag van het Parcival College. De open dag vindt plaats op onze drie locaties: Merwedestraat 45, Merwedestraat 98 en Reggestraat 1. Wij adviseren u om te starten op Merwedestraat 45 (A-gebouw). Op deze locatie vinden de inleidende toespraken plaats waarbij u van alles over onze school en het vrijeschoolonderwijs krijgt te horen. Deze inleiding vormt een goede basis om de rest van de school te bekijken.

Bereikbaarheid en parkeren

Het is lastig om in de buurt van het Parcival College te parkeren, aangezien er beperkt ruimte is en er voor het parkeren betaald moet worden. Wij adviseren u om met het openbaar vervoer of op de fiets te komen.

Met het openbaar vervoer

U stapt uit op het hoofdstation van Groningen. Via de loopbrug over het spoor (achteruitgang) loopt u rechtdoor de Merwedestraat in. U komt eerst aan de rechterkant langs de Widar (basisschool van de vrijeschool). Na de Widar vindt u de eerste locatie van het Parcival College (Reggestraat 1). Wat verder aan de rechterkant is het Parcival College (Merwedestraat 45) met de ingang op de hoek met de Rivierenhof. Onze derde locatie is op Merwedestraat 98, weer iets verderop in de straat aan de linkerkant vlak voor de ringweg.