Parcival College

Weekrooster
Dagroosterwijzigingen

perioderooster SJ1920 v1.0

Planning decaangesprekken klas 12_2019

TIJDSCHEMAschoolfotograaf.

Rooster proefwerkweek 1, versie leerlingen

DatumUurKlasOpmerking
Beste leerlingen van klas 10 t/m 12,

De 1ste proefwerkweek zal plaatsvinden van maandag 4 november t/m vrijdag 8 november 2019 (klas 12vwo: 4, 5, 6, 7 en 11 november).

Wanneer je dyslexie hebt, heb je recht om bij je toets een laptop en/of kurzweil te gebruiken. Vanaf dinsdag 1 oktober tot en met woensdag 9 oktober zie je op de deur van B.0.41 (kantoor) een intekenlijst voor de computer en/of kurzweil. Op de intekenlijst zie je hoe je het schema precies in moet vullen. Je hebt tot uiterlijk woensdag 9 oktober de tijd om je in te schrijven voor een laptop en/of kurzweil. Te laat = geen recht op laptop/kurzweil (zie examenreglement). Vraag bij twijfel aan je docent of het handig is om bij de toets een laptop en/of kurzweil te gebruiken.

Belangrijk:

1. Kurzweil: een toetsmoment is geen oefenmoment voor kurzweil. Je moet weten hoe het programma werkt. Er is geen tijd om bij een toets dat uit te gaan leggen. Zorg ervoor dat je met het programma om kunt gaan.

2. Laptop: als je je antwoorden op een laptop uit wilt werken is het belangrijk dat je weet hoe je een document op een USB stick opslaat. Na afloop van de toets wordt deze geprint en door jou ondertekend. Je moet dus tot het einde van de zitting in de zaal blijven.

Yasmine Bernard
Dinsdag 29 oktoberInhaalmoment schoolfotograaf.

Op dinsdag 29 oktober is er een inhaalmoment van de schoolfotograaf., ben je nog niet op de foto gekomen dan kun je je melden tussen 9.00 uur en 9.30 uur op het binnenterrein van het A gebouw.
10, 11Voor de 10e en 11e klassen:
Dit jaar komt er weer een nieuw team Young Solar. Heb je interesse om mee te doen of heb je nog wat vragen, dan kan je aankomende donderdag 2e pauze met al je vragen bij ons terecht en je eventueel ook aanmelden in A0.15.

we hopen jullie te zien
groetjes het Solar team
Wie heeft de volgende items gevonden ?
- winterjas, zwart met capuchon, witte reflecterende opdruk op mouwen en schouder, naam en telefoonnummer staan op de binnenzijde van de jas (Rond 11 oktober)
- telefoon, een Samsung S5 in een rood leren hoesje, in de telefoonmat van lokaal C05 achtergelaten. (Rond 7 oktober)