Parcival College

Weekrooster
Dagroosterwijzigingen
perioderooster 1819 V1.4

 

DatumUurKlasOpmerking
9A/B Heb je jezelf al aangemeld voor de Voorlichtingsavond over MBO-opleidingen van 17 januari? De school verwacht dat je erheen gaat. Dus vul het formulier uit je laatste nieuwsbrief in en leg dat in het postvak van Roos van Goudoever. Nu meteen doen! Maar op z'n laatst op 3 december.
10M10mavo herkansingsformulieren voor de herkansing van 13 december inleveren uiterlijk donderdag 6 december in postvak Arnold Tang. Formulieren liggen bij de conciƫrge op A en kun je ook van de site halen (bij Leerlingen/Toetsing en PTA)
10A/B Ben je al aangemeld voor de meeloopdag in de week van 14 december? Doe het nu! want de meeloopweek van januari valt samen met je toetsweek.
Donderdag14:30AlleInhaalmoment
Inhaalproefwerken,
Toetsen langer dan 1 uur zitten in B1.15
De korte toetsen in B1.16 en B1.30
Op donderdagmiddag 20 december is het 3-3 Unihockey Kersttoernooi.
Wil je meedoen met een zelf samengesteld team (max 4 spelers)? Schrijf je dan nu in op de inschrijflijst bij A1.60. Hartstikke gezellig om samen te sporten en te strijden voor een podiumplaats!
10A/B 10 december (10A) en 14 december (10B) hebben jullie je mentoruur in de mediatheek om aan je opdrachten LOB in Peppels te werken. Neem je wachtwoord van Peppels dus mee en ook van magister. Het wachtwoord van magister heb je nodig om je ontwikkelingsschets van klas 7 in Peppels te plakken. Veel succes met je opdrachten in Peppels!
Maanda 10 december1 en 211LPeriode van Ans vervalt

Bijlagen