De Leerlingenraad 

De Leerlingenraad van het Parcival College bestaat uit Parcivallers uit klas 7 tot en met 12 die zich bezighouden met het verbeteren van de omstandigheden op school, van pauzeplekken tot de rechten van leerlingen. Een aantal enthousiaste leerlingen zet zich eenmaal per week in om het leven op school zo fijn mogelijk te maken; deze groep zet de bedachte plannen in werking. Een andere groep binnen de leerlingenraad geeft hierop één keer per maand feedback en geeft aan wat er verder speelt binnen de school. Wil je weten hoe dat precies in elkaar zit? Bekijk dan even ons huishoudelijk reglement.

De schoolleiding kan de leerlingenraad vragen om een mening te geven over belangrijke zaken en er is contact met de medezeggenschapsraad. Op deze manier worden de leerlingen van alle kanten gehoord.

Wil je ons bereiken omdat je een leuke tip hebt of juist ergens mee zit? Dat kan op een aantal manieren:

Natuurlijk kunnen de leerlingen ook persoonlijk bij de leerlingenraad terecht wanneer ze een vraag, klacht of idee hebben. Elk bericht dat wordt ontvangen zal behandeld worden in de vergadering. Hopelijk kunnen we wat voor je betekenen.

Lieve groeten,

De Leerlingenraad