Voorjaarsconcert 19 en 20 maart 2019

Voorjaarsconcert repetitierooster

Op dinsdagavond 19 maart en woensdagmiddag en woensdagavond 20  maart is er weer het grandioze voorjaarsconcert van het Parcival College in de Oosterpoort . Dit keer met een extra feestelijk tintje vanwege het 100-jarig bestaan van de Vrije School.

Toegangsbewijzen voor ons concert kunt u reserveren  voor € 15,00 per stuk (mits niet uitverkocht) tot en met zondag 10 februari en wel op de volgende manier:

  • U stuurt een mail naar concert@parcivalcollege.nl         N. B.: Deze zullen op volgorde van binnenkomst verwerkt  worden.
  • De gegevens die u in deze mail moet vermelden zijn: naam en klas van de leerling, aantal toegangsbewijzen en voor welke datum en dagdeel u de toegangsbewijzen wenst.

Als u geen kinderen op onze school hebt,  graag naam, adres en woonplaats, aantal toegangsbewijzen, datum  en dagdeel  vermelden.       

 Concert 1  dinsdagavond 19 maart aanvang: 20:00 uur (uitverkocht)

 Concert 2  woensdagmiddag 20 maart aanvang: 14:30 uur

 Concert 3  woensdagavond 20 maart aanvang:  20:00 uur (uitverkocht)

                                                                                                                                                                                                                                                                        

Daarna ontvangt u van ons binnen 2 weken een email met een reserveringsnummer  en het bankrekeningnummer waarop u het totaalbedrag  per omgaande mag overmaken onder vermelding van naam leerling en  het reserveringnummer.

Bij uitverkocht kennen wij automatisch een ander dagdeel toe. Wij boeken eerst de avonden vol en daarna de middag.

NB: Rolstoelplaatsen of andere bijzonderheden  graag vooraf aangeven.

 

  • Vervolgens worden de gereserveerde ( betaalde) toegangsbewijzen klassikaal uitgedeeld. Dit zal zijn tussen 5 en 15 maart, zoveel mogelijk tijdens de periodelessen.
  • Degenen die geen kinderen op onze school hebben kunnen de toegangsbewijzen afhalen vanaf dinsdag  12 t/m donderdag  14 maart  2019 van  11:00 tot  15:00 uur bij de administratie  aan de Reggestraat  1, te Groningen.                                                                                                           

 

Aan de kassa kan niet gehaald of besteld worden.